Iedere zondag om 10:00 uur

We gaan weer naar Opwekking! In het weekend van 18 t/m 21 mei 2018 is er weer de pinksterconferentie in Biddinghuizen. Ook dit jaar willen we graag met een grote groep uit onze gemeente naar het Walibi-terrein afreizen. Als broeders en zusters van Kerk De Bron Sneek, de Vrije Baptisten Gemeente De Fontein, de Evangelische Gemeenschap Sneek (Hemkerk), het Witte Kerkje (Christelijke Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt) en de Baptisten Gemeente Sneek hopen we weer een Sneker Plein in te richten. Vorig jaar stonden we met ruim 165 mensen op het Sneker plein. Ook dit jaar komt er weer een aparte jeugdstraat bij het Sneker Plein.

Wie er al vaker is geweest hoeven we niks meer te vertellen. Ben je er nog nooit geweest, maar wel nieuwsgierig? Een korte opsomming: samenkomsten in de grote tent, de jongerentent, de tienertenten, de kindertenten (met voor alle kinderleeftijden een tent). Overal geweldige muziek en goede sprekers. Workshops, bidstonden, de kolossale sing-in in de open lucht. Boekentent, muziektent, zendingstent. En nog veel meer, voor alle leeftijden. Als je wilt kun je de hele dag van samenkomst naar concert naar workshop naar “Prees je hees” sjouwen. Maar het leuke is: je hoeft het niet. Als je een middag in de zon wilt zitten bij je caravan of ’s avonds een bak koffie wilt drinken bij je zuster voor de tent, het mag allemaal, niks moet. Het belangrijkste: het draait om God en zijn Heilige Geest. Opwekking laat je niet onberoerd, het doet iets met je geloofsleven.

Lijkt het je wat en beschik je over een kampeeruitrusting? Meld je dan aan op de website www.buzaroo.nl (Aanmelden is mogelijk vanaf 1 februari) Je krijgt dan een bevestiging per e-mail. Daarin staat alle informatie die nodig is om ons als groep te kunnen aanmelden. Daarom willen wij die mail graag hebben. Daarvoor moet je de inhoud van de mail kopiëren en plakken in het formulier op de website www.sneeknaaropwekking.nl. Ook kun je in dit formulier aangeven of je in de jeugdstraat wilt staan.

Voor vragen kun je terecht op de website.

We moeten de deelnemers aan het Sneker Plein voor een bepaalde datum opgeven. Houd rekening met de deadline. Aanmelden kan tot en met woensdag 25 april!! Meld je je later aan dan kun je nog wel naar Opwekking, maar niet op het Sneker Plein.

Je vindt Sneek naar Opwekking ook op Facebook.