Iedere zondag om 10:00 uur

 

Let's go Praisy is een christelijk muziekevenement dat op de 4e zondag in februari, april en oktober én op kerstavond om 19.30 uur plaatsvindt in het gebouw van de Baptisten Gemeente Sneek. Wij willen graag op onze eigen manier de liefde die we van God ontvangen doorgeven, zodat ook andere mensen met het christelijk geloof in aanraking mogen komen. Wij denken dat er veel mensen op zoek zijn naar de zin van het leven en van alles uitproberen om een "GOD" (afgod) te vinden. Volgens ons is er maar één weg naar God en dat is door Jezus Christus, die bevrijding geeft van alle dingen die ons mensen zo beklemmen. Door Hem kan de relatie met God weer hersteld worden.
Op de Let's Go Praisy-avonden wordt veel samen gezongen, er is een eigentijdse overdenking of sketch en er is ruimte voor humor en aanbidding. Op een eenvoudige manier willen we het evangelie toegankelijk maken voor iedereen.
Ons motto: "Met beide benen op de grond maar met ons hoofd in de wolken". Jullie zijn van harte welkom om dat met ons te beleven!

Kijk voor de actuele data en een terugblik op onze website: www.letsgopraisy.nl of op www.facebook.com/lets.gopraisy