Alpha-cursus

18mar17:3020:30Alpha-cursus

Informatie

Wil je op een vrijblijvende manier wat meer weten over het christelijk geloof dan is de Alpha-cursus een goede manier om dit vanuit de basis eens te onderzoeken. Wereldwijd heeft de cursus vele mensen aangesproken en zijn mensen geraakt door die prachtige boodschap van Jezus Christus. In een ontspannen sfeer gaan we ontdekken wat de Bijbel ons te vertellen heeft en is er ruimte voor het delen van ervaringen. Misschien een idee om met iemand uit je omgeving de cursus te volgen?
De cursus wordt twee maal per jaar gegeven (als er voldoende deelnemers zijn) en beslaat tien avonden. Iedere avond beginnen we om 18.30 uur gezellig met een warme maaltijd, waarna het programma duurt tot 21:30 uur. Vaak wordt de cursus afgesloten met een gezellige avond, dag of weekend.
Iemand had eens een filosofische uitspraak: “Het kost me niet een avond maar het levert er juist een op, ik heb nu een doel en daar krijg ik energie van”.

De locatie is ons kerkgebouw aan de Selfhelpweg 22 en er zijn geen kosten aan verbonden. Voor info en/of opgave kun je terecht bij Allart Dijkstra (alphacursus@baptistengemeente.nl).
Kijk ook eens op www.alpha-cursus.nl

Meer

Tijd

(Dinsdag) 17:30 - 20:30

Locatie

Selfhelpweg 22, Sneek, Nederland